top of page

Cursuri online

Participă la un curs online pentru părinți din confortul casei tale. Alege o sursa avizata de informatii, transmise intr-un mod simplu, practic si usor de inteles de catre parinti.  

Cursuri online

4_edited.jpg

CELE MAI FRECVENTE BOLI ALE COPILARIEI
disponibil online pe Parentool

289 ron

Și pe tine te apucă panica la gândul că cel mic se va îmbolnăvi și tu nu vei știi ce să faci și cum să reacționezi? Febra, eruptii cutanate, scaune diareice, tuse, ce e de facut? 

Știm că ai nevoie de acces la informația corectă, ușor de înțeles care să te ajute să fii pregătit pentru orice situație astfel încât să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea copilului tău. Și pentru a evita acel loc care îți face stomacul ghem – camera de gardă – atunci când nu este nevoie. 🙈. 

Descoperă cursul video Cele mai frecvente boli ale copilăriei și fii pregătit pentru ceea ce urmează.

Tiny Feet

INGRIJIREA BEBELUSULUI
+ atestat de puericultura pentru tatici

data: in curand

145 ron

Un alt fel de curs despre ingrijirea bebelusului: un curs pentru parinti si bunici, un curs care aduce in dicutie mituri si practici actuale din dorinta de a uniformiza informatiile pentru intreaga familie legate de ingrijirea bebelusului de la alimentatie pana la somn sau baia bebelusului.

consiliere medicala online medic pediatru dr alexandra latcu cabinet pediatrie sighisoara  prim ajutor

CURS DE PRIM AJUTOR 
data: -

-

Cursul de prim-ajutor îți va oferi toate cunoștințele necesare acordării primului ajutor, atât la copii, cât și la adulți. Vei învăța cum să reacționezi practic în situații variate, precum înec, stop cardiorespirator, arsuri, fracturi, etc.

Participă la curs și salvează o viață.

bottom of page