Politica de confidentialitate(GDPR)

Despre noi

www.dralexandralatcu.com se angajează să protejeze confidențialitatea utilizatorilor și se străduiește să ofere o experiență sigură pentru utilizatori. Această notă de informare descrie modul în care colectăm și folosim datele personale colectate în website-ul www.dralexandralatcu.com
Prin utilizarea acestei platforme ești de acord cu colectarea, prelucrarea și transferul datelor tale, conform descrierii din această politică de prelucrare a datelor. Informațiile colectate prin intermediul acestui website sunt stocate în Uniunea Europeană și sunt supuse Regulamentului 679/2016.


Ne bucurăm să vedem tot mai mulți părinți care se alătură comunității noastre și pentru a porni cu încredere în relația noastră de sprijin, dorim să îți furnizăm câteva informații cheie privind protejarea datelor personale de pe website-ul nostru.


Trebuie să știi că la fel cum tu îți iei in serios rolul de părinte la fel luăm și noi în serios protecția datelor tale personale și respectăm cu strictețe regulile legilor privind protecția datelor.

Ce sunt datele personale ?

"Date personale" înseamnă orice informație referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă (persoana vizată), de exemplu, nume, adresă fizică, date de contact, ID utilizator, adresă IP, înregistrări foto și video, date de sănătate, etc.

Cum o să utilizăm şi cum o să circule datelor tale personale ?

Orice date personale pe care ni le furnizezi prin intermediul acestui website sau al altor canale vor fi utilizate numai pentru scopul dorit la trimiterea datelor. În plus, vom utiliza aceste date pentru a ne actualiza baza de date și îți vom trimite, în măsura permisă de lege, informări ocazionale despre articole noi, produse, servicii și alte elemente care ar putea fi de interes pentru tine. Totodata vom folosi datele din sectiunea consiliere online/ participa la workshop in vederea raspunderii la aceste solicitari si pentru emiterea facturilor.

Informațiile pe care le colectăm

1. Colectăm informații despre dumneavoastră atunci când accesați www.dralexandralatcu.com prin intermediul identificatorilor online (cookie-uri; IP).
Platforma colectează în mod automat anumite informații și le stochează în fișiere-jurnal. Aceste informații includ adresa de protocol internet (IP), locația generală în care se află computerul sau dispozitivul tău (la nivel de oraş).
Folosim aceste informații pentru a putea contribui la diagnosticarea problemelor legate de functionarea website-ului și pentru a ne administra pagina de internet, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări mișcările vizitatorilor și pentru a culege informații demografice generale care să ne sprijine în identificarea preferințelor vizitatorilor. Temeiul prelucrării este interesul nostru legitim de a monitoriza activitatea pe site și a asigura securitatea site-ului.

Ca principiu, autorul websiteului va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

De asemenea, pagina noastră de internet utilizează cookie-uri, despre care puteți citi în Politica de cookie-uri.

2.Colectăm informații despre tine atunci când utilizezi adresele noastre de contact pentru a coresponda: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, profil din platformă

Folosim aceste informații pentru a va putea oferi suport în solicitările pe care ni le adresezi. Temeiul prelucrării este interesul tău legitim de a avea acces la informații de interes pentru tine aflate pe website-ul nostru.  

3.Colectăm informații despre tine atunci când achizitionezi unul dintre servicile sau produsele de pe dralexandralatcu.com

Folosim aceste aceste informații despre tine pentru toate activitățile legate de distribuirea produselor sau livrarea servicilor solicitate. Datele personale sunt utilizate doar în acest scop. Orice prelucrare suplimentară va trebui justificata. Prelucrarea datelor se face pe perioada derulării serviciilor. După finalizarea serviciilor/ livrarea produselor, conform legislatiei fiscale aplicabilă plăților, datele personale din instrumente de plată și contract vor fi prelucrate pe o perioadă de 10 ani.

 

Cum folosim informațiile pe care le colectăm ?

Informațiile tale vor fi utilizate pentru:​

  • transmiterea de informații/ anunțuri/notificări 

  • soluționarea problemelor legate de website

  • servicii de suport clienți

  • pentru transmiterea de mesaje de informare privind noutăti de interes pentru părinți

  • pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

  • procesul de recrutare și selecție candidați

  • transmiterea de noi servicii sau produse

  • in scop de marketing

  • apărarea intereselor legitime ale dralexandralatcu.com



Informațiile tale pot fi împărtășite cu companii terțe ce au statut de furnizor al dralexandralatcu.com, poate uneori să fie obligată să dezvăluie informațiile tale unor terțe părți externe, cum ar fi autoritățile locale, instanțele judecătorești și tribunale, organismele de reglementare și/sau agențiile de aplicare a legii în scopul respectării legilor și reglementărilor aplicabile sau ca răspuns la o procedură legală.
Vom împărtăși, de asemenea, informațiile tale personale cu terțe părți dacă avem consimțământul tale sau pentru a detecta, a preveni sau a aborda în alt mod fraude, breșe de securitate sau probleme tehnice sau pentru a ne proteja împotriva încălcării drepturilor de proprietate sau împotriva încălcării siguranței utilizatorilor, a altor candidați, a angajaților și a altor persoane vizate, sau în cazurile prevăzute de lege.

Cum împărțim informații cu terți ?

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal acelor tere parti doar în scopurile descrise mai jos.

dralexandralatcu.com va lua măsurile necesare pentru a se asigura că datele tale cu caracter personal sunt prelucrate, securizate și transferate conform legii în vigoare.

Furnizorii de servicii externi

Acolo unde este necesar, vom însărcina alte companii și persoane fizice să îndeplinească anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, în numele nostru, în cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ați dat consimțământul explicit. Putem, de exemplu, să furnizăm, date cu caracter personal către curieri, agenți, contractori sau parteneri pentru găzduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a-ți trimite informații pe care le-ai solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informații, în măsura necesară, pentru a procesa solicitările tale. Aceste informații nu pot fi folosite de aceştia pentru orice alte scopuri, în special nu pentru scopurile lor proprii sau pentru terțe părți. Furnizorii de servicii externe ai autorului website-ului sunt obligaţi prin contract să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal.
 

Organismele publice

Vom dezvălui datele tale cu caracter personal doar organismelor publice, dacă acest lucru este cerut de lege. De exemplu, Compania va răspunde solicitărilor din partea instanțelor judecătorești, organelor de aplicare a legii, agențiilor de reglementare și altor autorități publice și oficiale, care pot include astfel de autorități şi din afara țării de reședință.

Cât timp vom păstra datele cu caracter personal ?

Ca principiu, autorul website-ului va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Sunt în siguranță datele tale colectate și prelucrate de dralexandralatcu.com ?

Avem măsuri de securitate fizică, electronică și managerială pentru protejarea și asigurarea informațiilor pe care le colectăm și procesăm.
Reține însă că din păcate, nicio transmisie de date nu este garantată 100% sigură.
Dacă ai bănuiala că, securitatea sau confidențialitatea datelor tale a fost încălcată, te rugăm să ne contactezi imediat

 

Drepturile tale legale

Ca persoană vizată ai drepturi legale specifice cu privire la datele cu caracter personal pe care le colectăm de la tine dadababy.ro îți va respecta drepturile individuale și se va ocupa de interesele tale în mod corespunzător.

  • Dreptul de retragere a consimțământului: Îți poți retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, în orice moment prin trimiterea unui e-mail catre: dr.alexandralatcu@gmail.com

  • Dreptul la rectificare: Poți obține de la noi rectificarea datelor cu caracter personal care te privesc. Facem eforturi rezonabile pentru a păstra datele cu caracter personal care sunt utilizate continuu și care sunt în posesia sau controlul nostru - exacte, complete, actuale și relevante, pe baza celor mai recente informații disponibile pentru noi.

  • Dreptul la restricție: Poți obține de la noi restricția de prelucrare a datelor cu caracter personal, dacă:

    • contești corectitudinea datelor cu caracter personal pentru perioada în care noi trebuie să verificăm exactitatea

    • prelucrarea este ilegală și soliciți restricționarea prelucrării mai degrabă decât ștergerea datelor cu caracter personal

    • nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal, dar tu le soliciți pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept, sau

    • te opui prelucrării în perioada în care verificăm dacă motivele noastre legitime au întâietate față de ale tale

  • Dreptul de acces: Ne poți cere informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine, inclusiv informații cu privire la ce categorii de date cu caracter personal avem în posesie sau control, pentru ce sunt folosite, de unde le-am colectat, dacă nu sunt colectate direct de la tine și cui i-au fost dezvăluite, dacă este cazul. Poți obține un exemplar de la noi, gratuit, conținând datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Ne rezervam dreptul de a percepe o taxă rezonabilă pentru fiecare exemplar suplimentar pe care l-ați putea solicita.

  • Dreptul la portabilitate: La cerere, vom transfera datele cu caracter personal către un alt operator, acolo unde este posibil d.p.d.v. tehnic, cu condiția ca prelucrarea să se bazeze pe consimțământul tău sau să fie necesară pentru executarea unui contract. Mai degrabă decât să primești un exemplar cu datele tale cu caracter personal, poți solicita să îți transferăm datele direct către alt operator, specificat de tine.

  • Dreptul la ștergere: poți obține de la noi ștergerea datelor cu caracter personal, în cazul în care:

    • datele tale personale nu ne mai sunt necesare în raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau sunt prelucrate în alt mod

    • aveți dreptul de a vă opune prelucrării ulterioare a datelor cu caracter personal (a se vedea mai jos) și să vă executați acest drept de obiecție la prelucrare

    • datele cu caracter personal au fost prelucrate în mod ilegal

    Cu excepția cazului în care prelucrarea este necesară:

    • în vederea îndeplinirii unei obligații legale care necesită prelucrarea de către noi

    • în special pentru cerințele legale de păstrare a datelor

    • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept

  • Dreptul de opoziție: Ai putea obiecta - în orice moment - la prelucrarea datelor cu caracter personal datorită situației tale. speciale, cu condiția ca prelucrarea să nu se bazeze pe consimțământul tale, ci pe interesele noastre legitime sau cele ale unei terțe părți. În acest caz, nu vom mai procesa datele cu caracter personal, dacă nu putem demonstra motive întemeiate, legitime și un interes major pentru prelucrarea sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept. Dacă te opui prelucrării, te rugăm să specifici dacă dorești ștergerea datelor cu caracter personal sau restricția prelucrării acestora de către noi.

  • Dreptul de a depune o plângere: În cazul unei pretinse încălcări a legislației în vigoare privind confidențialitatea, poți depune o plângere la autoritatea de supraveghere pentru protecția datelor.
    Date de contact:
    Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
    Adresă: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
    Email: anspdcp@dataprotection.ro

 

Te rugăm să reții:

  • Perioada de timp: Vom încerca să îndeplinim cererea în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, perioada poate fi prelungită din motive specifice referitoare la dreptul legal specific sau complexitatea solicitării.

  • Restricționarea accesului: În anumite situații, este posibil să nu putem să îți acordăm acces la toate sau parte din datele cu caracter personal, din cauza prevederilor legale. Dacă vom refuza solicitarea ta de acces, te vom informa cu privire la motivul refuzului.

  • Imposibilitatea identificării: În unele cazuri, este posibil să nu putem să îți căutăm datele cu caracter personal, din cauza elementelor de identificare furnizate în cererea tale.
    În astfel de cazuri, în care nu te putem identifica precum persoana vizată, nu suntem în măsură să dăm curs solicitării tale. de a exercita drepturile legale așa cum sunt descrise în această secțiune, dacă nu furnizați informații suplimentare care să permită identificarea tale.

  • Exercitarea drepturilor tale legale: Pentru a vă exercita drepturile legale, te rugăm să contactați în scris sau sub formă de text.

 

Notă de final

Îți mulțumim ca ai parcurs acest document! Daca ai intrebari legate de aplicabilitatea lui sau sugestii de îmbunătățire ne poți contacta prin intermediul e-mail-ului.

Te rugăm să recitești acest document, deoarece vom posta orice schimbări sau update-uri pe această pagină, bineînțeles că schimbările semnificative vor fi, desigur, notificate prin e-mail.

Aceasta versiune a fost actualizata la data de 15.09.2020